Въоръжен палестински мъж откри стрелба в центъра на Тел Авив късно

...
Въоръжен палестински мъж откри стрелба в центъра на Тел Авив късно
Коментари Харесай

Загинал и трима ранени след въоръжено нападение в Тел Авив

Въоръжен палестински мъж откри стрелба в центъра на Тел Авив късно в четвъртък, като рани трима души, преди да бъде погубен, оповестиха израелски управляващи. 

Стрелбата в Тел Авив е станала на оживена улица, с магазини и заведения за хранене. 

Спасителната работа MADA заяви, че един от ранените е в сериозно положение, до момента в който Zaka, друга здравна работа, каза, че стрелецът е погубен.

Изображение в обществените медии демонстрира това, което се допуска, че е нападателят, застанал по средата на пътя, до момента в който е насочил револвер. Десетки служители на реда и спасители се втурнаха към мястото, което бързо беше отцепено.

Припомняме, че по-рано в четвъртък трима палестински екстремисти бяха убити при престрелка с израелски бойци в северната част на Западния бряг.

Израелските сили за сигурност споделиха, че са нападнали село Джаба, за да арестуват обвинени, търсени за набези против израелски войници в региона. Заподозрените откриха огън по израелски бойци, които отвърнаха на пукотевица и убиха трима души, всички свързани с въоръжената формация " Палестински ислямски джихад ", сподели полицията.

Инцидентите бяха последното принуждение в траялата една година вълна от израелско-палестински сражения, която не демонстрира признаци на закъснение.

По същото време се организират и антиправителствени митинги в страната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР